Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، علی‌رغم فیلتر تلگرام، کاربران ایرانی نه تنها گرایشی به سوی پیام رسان‌های ایرانی پیدا نکرده‌اند، بلکه بر اساس اسناد موجود تنها کمتر از 5 درصد از این جمعیت، اپلیکیشن‌های ایرانی را دانلود کرده که معلوم نیست از آن استفاده می‌کنند یا نه؟!

بر اساس آماری که در زیر مشاهده می‌کنید تعداد کاربرانی که اپلیکیشن پیام رسان داخلی سروش، آی گپ و بله را دانلود کرده‌اند(3 پیام رسان برتر ایرانی) 2 میلیون و 198 هزار است و رقم کاربران فعال این پیام‌رسان‌ها قطعا کمتر از تعداد دانلودکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس بیش از 1 میلیون نفر از کافه‌بازار، 500 هزار نفر از گوگل پلی و 200 هزار نفر ازمایکت، اپلیکیشن سروش را دانلود کرده‌اند که در مجموع یک میلیون و 700 هزار کاربر می‌شوند.(همه این تعداد کاربر، بعد از فیلتر تلگرام این اپلیکیشن را دانلود نکرده‌اند و ممکن است قبلا دانلود کرده باشند)

از سوی دیگر تعداد کاربرانی که آی گپ را از کافه بازار دانلود کرده‌اند 100 هزار نفر ، از گوگل پلی 50 هزار نفر و از مایکت نیز 24 هزار نفر است.

اپ «بله» را نیز 200 هزار نفر از کافه بازار،100 هزار نفر از گوگل پلی و 24 هزار نفر از مایکت دانلود کرده‌اند.

در مجموع دو میلیون و 198 هزار نفر، کاربر ایرانی و غیر ایرانی، این 3 اپلیکیشن پیام رسان داخلی را دانلود کرده‌ و معلوم نیست تعداد کاربران فعال آن چقدر است؟

برای نتیجه گیری چند فرض زیر را در نظر می‌گیریم:

1-     فرض می‌گیریم که همه اینها بعد از فیلترشدن تلگرام آمده باشند.

2-     فرض می‌گیریم که همه این تعداد دانلود معادل تعداد کاربران فعال هم باشند.

3-     فرض می‌گیریم که همه این کاربران هم تلگرام داشتند و هم پیام رسان ایرانی.

4-    فرض می‌گیریم کاربری که سروش نصب کرده، از کاربری که آی گپ یا بله را نصب کرده، جداست.

 

منهای ایرادهای فنی اپلیکیشن های مذکور که اغلب سورس کد خود را از تلگرام کپی کرده‌اند (برنامه‌نویسان از روی API تلگرام کپی‌برداری کرده‌اند.) و بعضا به دلیل فیلتر تلگرام و یکی بودن کدها، شاهد هنگ کردن اپ های ایرانی هستیم؛ باید بگوییم استقبال زیر 2 میلیون نفر در مقایسه با 45 میلیون کاربر تلگرام، نشان دهنده عدم موفقیت در فیلتر تلگرام است.

کاربران ایرانی این روزها با نصب انواع فیلترشکن، همچنان به تلگرام متصل بوده و سرورهای تلگرام افت محسوسی را در حوزه جغرافیایی ایران نشان نمی‌دهند.  سرور telegram.org با آی پی 149.154.167.99 در رتبه هفدهم، t.me در رتبه 41 موید این موضوع است.

کندشدن اینترنت، ورود انواع بدافزار و ویروس به موبایل و پی سی کاربران ایرانی بر اثر نصب فیلترشکن‌ که عاملش فیلتر تلگرام است را باید به این داستان افزود تا تصمیم‌گیرندگان قانع شوند که به خاطر یک کانال 1 میلیونی ترویج خشونت، چه هزینه‌هایی را بر دوش آی تی ایران گذاشته‌اند.

 

آمار پیام رسان سروش در گوگل پلی، کافه بازار و مایکت / تصاویر زیر

 

 

آمار تعداد دانلود آی گپ در گوگل پلی، کافه بازار و مایکت / تصاویر زیر

 

 

آمار تعداد دانلود «بله» در گوگل پلی، کافه بازار و مایکت / تصاویر زیر

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۳۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار

دسته‌های «خدمات» و «استخدام و کاریابی» دو دسته‌ای هستند که مستقیما به کار و فعالیت کارگران بسیاری ارتباط دارند. اما این دسته‌ها چه میزان از نیاز کاربران دیوار را برآورده می‌کنند؟ دیوار چطور با رونق دادن به کسب‌وکارهای خدماتی و بالابردن کیفیت آگهی‌های‌شان توانسته به اشتغال کارگران هم کمک کند؟ چند کاربر دیوار در جستجوی شغل به سراغ دیوار رفته‌اند و چند بار مشاغل مختلف را در این پلتفرم جستجو کرده‌اند؟ آیا واقعا آگهی‌های استخدامی که کارفرمایان در دیوار منتشر می‌کنند، می‌تواند جوابگوی این کارجویان باشد؟ در روز جهانی کارگر، نگاهی انداخته‌ایم به فعالیت‌هایی که در دو دسته «خدمات» و «استخدام و کاریابی» در دیوار در جریان است تا پاسخ این سوال‌ها را پیدا کنیم.

کاربران دیوار بیشتر به کدام خدمات سر می‌زنند؟

کاربران در سال گذشته در مجموع ۳۱۵ میلیون بار کلمات مرتبط با انواع خدمات مختلف را در این دسته جستجو کرده‌اند، از «نهال بادام» تا «ادمین اینستاگرام». بیشترین جستجو در زیردسته «پیشه و مهارت» انجام شده که شامل انواع خدمات مهارتی است، از خدمات ساختمانی و تأسیساتی گرفته تا تعمیر لوازم خانگی تا ساخت مهر ژلاتینی. این زیردسته ۴۱ درصد جستجوها را به خودش اختصاص داده است. بعد از آن هم کاربران برای خدمات «آرایشگری و زیبایی» و «حمل و نقل» به دیوار سر زده‌اند.

مشاغل خدماتیِ پرجستجوی ۱۴۰۲

به نظر شما کدام مشاغل یا مهارت‌ها پرجستجوتر از بقیه بوده‌اند؟ در این یکسال، کاربران دیوار به ترتیب «لوله‌بازکنی»، «کاشت ناخن»، «قالی‌شویی» و «باربری» را بیش از همه جستجو کرده‌اند. سهم جستجوی این چهار عبارت در مجموع ۱۲ درصد از کل ۳۱۵ میلیون جستجوی خدماتی است. توجه داشته باشید که چون حرفه‌ها و مشاغل بسیار متنوعی در دیوار خدمات ارائه می‌کنند، تنوع جستجوهای کاربران هم در این زمینه بسیار زیاد است. به همین دلیل، «لوله‌بازکنی» که در صدر جدول قرار گرفته، ۴ درصد از این جستجوها سهم دارد.

کیفیت بالاتر، رونق بیشتر: ۲ سال پروفایلِ خدمات در دیوار

آمارهای دیوار نشان می‌دهد دسته «خدمات» بسیار پررونق و پرمتقاضی است. کاربران دیوار در سال گذشته با بیش از ۲۵ میلیون گوشی موبایل در این دسته به جستجوی خدمات مورد نظرشان پرداخته‌اند، که معادل نیمی از کاربران فعال در این اپلیکیشن است. پلتفرم دیوار برای آسان کردن کار صاحبان این مشاغل و بالا بردن کیفیت ارائه خدمات‌شان، از دو سال پیش، امکان ایجاد پروفایل را برای آن‌ها ایجاد کرده است. این پروفایل‌ها در واقع آگهی‌های دائمی هستند و اگر صاحب کسب‌وکار یک بار آن را در دیوار ثبت کند، دیگر نیازی به انتشار مکرر آگهی نخواهد داشت. زیرا آگهی‌ها تاریخ انقضا دارند اما پروفایل‌ها به هیچ‌وجه محدودیت زمانی ندارد. علاوه بر آن، پروفایل‌ها با توجه به مدارکی که به دیوار ارائه می‌دهند، پس از بررسی و تأیید دیوار، می‌توانند برچسب‌های «تأیید هویت» و «عدم سوء پیشینه» و حتی تأیید تصویر صاحب کسب‌وکار دریافت کنند. به این ترتیب،‌ کیفیت پروفایل‌شان بالا می‌رود. با این کار، دیوار به مشتریان پرشمار این خدمات هم کمک می‌کند حق انتخاب داشته باشند و با خیالی آسوده‌تر خدمات مورد نظرشان را دریافت کنند. در عمل هم نسبت مراجعه مشتریان به این پروفایل‌ها خیلی بیشتر از پروفایل‌های بدون برچسب و همچنین آگهی‌های معمولی این کسب‌وکارهاست.

از بازار کار چه خبر؟

دسته «استخدام و کاریابی»، یکی از کم‌آگهی‌ترین دسته‌ها در دیوار است و در سال گذشته فقط ۲ درصد کل آگهی‌های دیوار را در اختیار داشته است. با این حال، کاربران دیوار برای یافتن شغل در این دسته، ۳۹۵ میلیون بار جستجو کرده‌اند. این تعداد جستجو را کاربران با بیش از ۲۰ میلیون دستگاه موبایل انجام داده‌اند! مطمئنا می‌خواهید بدانید چه مشاغلی بیش از همه از این جستجوها سهم دارند. دسته «استخدام و کاریابی» دیوار ۱۲ زیردسته دارد که سهم «صنعتی و فنی و مهندسی» در میان این زیردسته‌ها از کل این جستجوها ۲۳ درصد است و بیشترین جستجو هم متعلق به همین زیردسته است. دسته‌های «معماری، عمران و ساختمانی»، «آموزشی» و «هنری و رسانه» هر کدام با ۲ درصد در انتهای این فهرست قرار دارند. 

در خود زیردسته «صنعتی و فنی و مهندسی»، کلمه «کارگر» با ۲۱ درصد، پرجستجوترین کلمه است. علاوه بر آن، انواع مهارت‌های فنی مانند «تراشکاری»، «جوشکاری»، «برقکاری»، «ریخته‌گری»، «تزریق پلاستیک» و «رانندگی لیفت‌ٰتراک» بیش از ۹ درصد این جستجوها را در اختیار دارند.

پلتفرم‌های آنلاین و اشتغال

پلتفرم‌های انتشار آگهی مانند دیوار با رونق دادن به بازار خدمات از یک سو و برقراری ارتباط میان کارفرمایان و کارجویان از سوی دیگر می‌توانند به اشتغال کمک کنند، اما در مقیاس خودشان. رونق اشتغال و رفع بی‌کاری بیش از هر چیز به رونق اقتصادی بستگی دارد که خودش تابع سیاست‌های کلان اقتصادی است. 

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • آماده‌ باش دستگاه‌ های امدادی و خدمات‌ رسان در چهارمحال و بختیاری
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • ببینید | اخراج سفیر آلمان از سوی دانشجویان دانشگاه بیرزیت
  • فرمول مالیات طلا، خودرو و مسکن را در این جدول ببینید
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!