Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-02@22:51:38 GMT

رغبت ۵ درصد کاربران به پیام‌رسان‌های داخلی

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۷۵۴۸۰

رغبت ۵ درصد کاربران به پیام‌رسان‌های داخلی

رویداد۲۴-از 45 میلیون کاربر ایرانی تلگرام فقط 2 میلیون و 198 هزار نفر پیام‌رسان ایرانی دانلود کرده‌اند.

علی‌رغم فیلتر تلگرام، کاربران ایرانی نه تنها گرایشی به سوی پیام رسان‌های ایرانی پیدا نکرده‌اند، بلکه بر اساس اسناد موجود تنها کمتر از 5 درصد از این جمعیت، اپلیکیشن‌های ایرانی را دانلود کرده که معلوم نیست از آن استفاده می‌کنند یا نه؟!

بر اساس آماری که در زیر مشاهده می‌کنید تعداد کاربرانی که اپلیکیشن پیام رسان داخلی سروش، آی گپ و بله را دانلود کرده‌اند(3 پیام رسان برتر ایرانی) 2 میلیون و 198 هزار است و رقم کاربران فعال این پیام‌رسان‌ها قطعا کمتر از تعداد دانلودکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس بیش از 1 میلیون نفر از کافه‌بازار، 500 هزار نفر از گوگل پلی و 200 هزار نفر ازمایکت، اپلیکیشن سروش را دانلود کرده‌اند که در مجموع یک میلیون و 700 هزار کاربر می‌شوند.(همه این تعداد کاربر، بعد از فیلتر تلگرام این اپلیکیشن را دانلود نکرده‌اند و ممکن است قبلا دانلود کرده باشند)

از سوی دیگر تعداد کاربرانی که آی گپ را از کافه بازار دانلود کرده‌اند 100 هزار نفر ، از گوگل پلی 50 هزار نفر و از مایکت نیز 24 هزار نفر است.

اپ «بله» را نیز 200 هزار نفر از کافه بازار،100 هزار نفر از گوگل پلی و 24 هزار نفر از مایکت دانلود کرده‌اند.

در مجموع دو میلیون و 198 هزار نفر، کاربر ایرانی و غیر ایرانی، این 3 اپلیکیشن پیام رسان داخلی را دانلود کرده‌ و معلوم نیست تعداد کاربران فعال آن چقدر است؟

برای نتیجه گیری چند فرض زیر را در نظر می‌گیریم:

1- فرض می‌گیریم که همه اینها بعد از فیلترشدن تلگرام آمده باشند.

2- فرض می‌گیریم که همه این تعداد دانلود معادل تعداد کاربران فعال هم باشند.

3- فرض می‌گیریم که همه این کاربران هم تلگرام داشتند و هم پیام رسان ایرانی.

4- فرض می‌گیریم کاربری که سروش نصب کرده، از کاربری که آی گپ یا بله را نصب کرده، جداست.

منهای ایرادهای فنی اپلیکیشن های مذکور که اغلب سورس کد خود را از تلگرام کپی کرده‌اند (برنامه‌نویسان از روی API تلگرام کپی‌برداری کرده‌اند.) و بعضا به دلیل فیلتر تلگرام و یکی بودن کدها، شاهد هنگ کردن اپ های ایرانی هستیم؛ باید بگوییم استقبال زیر 2 میلیون نفر در مقایسه با 45 میلیون کاربر تلگرام، نشان دهنده عدم موفقیت در فیلتر تلگرام است.

کاربران ایرانی این روزها با نصب انواع فیلترشکن، همچنان به تلگرام متصل بوده و سرورهای تلگرام افت محسوسی را در حوزه جغرافیایی ایران نشان نمی‌دهند. سرور telegram.org با آی پی 149.154.167.99 در رتبه هفدهم، t.me در رتبه 41 موید این موضوع است.

کندشدن اینترنت، ورود انواع بدافزار و ویروس به موبایل و پی سی کاربران ایرانی بر اثر نصب فیلترشکن‌ که عاملش فیلتر تلگرام است را باید به این داستان افزود تا تصمیم‌گیرندگان قانع شوند که به خاطر یک کانال 1 میلیونی ترویج خشونت، چه هزینه‌هایی را بر دوش آی تی ایران گذاشته‌اند.

آمار پیام رسان سروش در گوگل پلی، کافه بازار و مایکت را در تصاویر زیر ببینید:

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها
  • آماده‌ باش دستگاه‌ های امدادی و خدمات‌ رسان در چهارمحال و بختیاری
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید