Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@19:56:24 GMT

راهنمای دانلود شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۹۳۴۱

به گزارش ایلنا، شیب رشد کاربران دیوایس های هوشمند از جمله گوشی و تبلت در ایران بسیار خیره کننده می باشد به گونه ای که در حال حاضر شاهد میلیون ها کاربر گوشی های هوشمند هستیم. به دنبال این استقبال گرم مطمئناً بازار اپلیکیشن های موبایل متنوع که قابلیت نصب بر روی این دیوایس ها را دارا هستند نیز افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک محبوبترین اپلیکیشن های جهان اپلیکیشن های پیام رسان یا همان مسنجرها و شبکه های اجتماعی هستند و ایران هم از این مسئله مستثنا نیست. اگرچه اپلیکیشن های خارجی و کاربردی زیادی تا به امروز وارد ایران شده و با وجود استقبال بی شمار کاربران از دسترس کاربران خارج شده اند تا شاید مردم از نسخه های داخلی که در واقع سورس کد آنها همان نسخه های خارجی و تنها نام و حجم زیادی از باگ ها را به دنبال می کشند استفاده نمایند با این حال بسیاری از مردم همچنان ترجیح می دهند از اپلیکیشن هایی استفاده کنند که مناسب و با کیفیت تشخیص می دهند.

تلگرام، اینستاگرام و واتساپ که کاربران بیشماری از سراسر جهان دارندو همچنین کاربران ایرانی زیادی هم هستند که از این اپلیکیشن ها استفاده می کنند. امّا خطری جدی کاربران ایرانی این سه اپلیکیشن را تهدید می کند و آن چیزی نیست جز وجود وبسایت های بی شمار و غیرقابل اعتماد که فایل نصبی با عنوان آپدیت این اپ ها در خود منتشر می کنند. به دلیل تحریم بودن ایران از سوی مراجع دانلود معتبر و همچنین دلایلی چون غیرفارسی بودن مراجع اصلی دانلود اپلیکیشن از جمله گوگل پلی و اپ استور بسیاری از کاربران ایران دانلود اپلیکیشن را از سایتهای غیر رسمی انجام می دهند. به ویژه حالا که تلگرام از دسترس کاربران ایرانی خارج شده است. برای دانلود تلگرام ، دانلود واتساپ جدید و یا حتی دانلود موبوگرام و تلگرام طلایی که از محبوبترین تلگرام غیر رسمی ایران می باشند و تمام اپلیکیشن های این چنینی بهترین راه نصب و آپدیت آنها از مرجع اصلی یعنی اپ استور و یا گوگل پلی و یا ترجیحا سایت های داخلی قابل اعتماد می باشد تا از گزند بدافزارهای مشابه در امان بمانید.

از آنجایی که سورس این اپلیکیشن های برای توسعه دهندگان آزاد می باشد فلذا این امکان وجود دارد که شما اپلیکیشنی دقیقاً مشابه با اپ واقعی امّا با پشت پرده ای مخوف را بر روی گوشی خود نصب نمایید.

آسان ترین راه دوری از خطر نصب اپلیکیشن های آلوده در همان مرحله دانلود اتفاق می افتد و آن هم دانلود این اپلیکیشن ها از مرجع معتبر و قابل اعتماد می باشد.

پس در روزهای نبود تلگرام به هیچ وجه به سراغ نسخه های بدلی که مدعی اند بهترین راه برای دستیابی شما به این اپلیکیشن هستند نروید. خطری که در سایه دانلود نسخه های غیر رسمی شما را تهدید می کند را جدی بگیرید.

و امّا دو پیشنهاد عالی که در پایان برای شما داریم. اولین پیشنهاد اپلیکیشن ایمو می باشد که یک مسنجر عالی و بی نقص بوده و با پیام تصویری با کیفیت خود شهرت دارد. این اپلیکیشن شباهت بسیار زیادی هم به تلگرام دارد. دانلود سروش هم از طریق گوگل پلی و هم اپ استور امکان پذیر است و یا می توانید تمام این اپلیکیشن ها را با اطمینان کامل از برترین مرجع شبکه های اجتماعی و مسنجر ایران یعنی فونروید دانلود نمایید. و در پایان یک  پیشنهاد برای شما و آن دانلود روبیکا می باشد که با استفاده از آن می تواند به اینترنت رایگان به تماشای فیلم و سریال بپردازید.

 

 

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پشت پرده جهان شبکه های اجتماعی گوشی های هوشمند موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • آماده‌ باش دستگاه‌ های امدادی و خدمات‌ رسان در چهارمحال و بختیاری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید