Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@20:51:20 GMT

چطور حجم اینترنت مصرفی تلگرام را کم کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۵۹۰۵۲

چطور حجم اینترنت مصرفی تلگرام را کم کنیم؟

ساعت24- حتما برای شما هم پیش آمده است که در هنگام استفاده روزانه اپلیکیشن تلگرام، متوجه شده باشید که حجم بسته اینترنتی شما رو به اتمام است. ممکن است تنظیماتی در این نرم افزار فعال باشد که متوجه آن نشده باشید و همین موارد موجب مصرف شدن بیش از حد دیتای اینترنت شما شده باشد.

ما در استفاده روزانه از این اپلیکیشن، تصاویر و ویدئوهایی را در کانال ها مشاهده می کنیم، اما برخی از پست ها نیز نیاز به لود کردن تصاویر و ویدئوها ندارند و ممکن است گاهی اوقات نخواهید تمام فیلم و ویدئوها را تماشا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی بسیاری از کاربران گله می کنند با اینکه زیاد از تلگرام خودشان استفاده نمی کنند، اما به محض روشن کردن دیتا و ورود به تلگرام، متوجه کاهش سریع داده های اینترنتی خود می شوند. اما روش هایی برای کاهش حجم اینترنت در هنگام استفاده از تلگرام وجود دارد که در زیر به آن اشاره می شود.

مراحل کاهش حجم داده های اینترنت در تلگرام ابتدا بهتر است با ورود به تنظیمات جلوی دانلود خودکار تصاویر و ویدئوها را بگیرید. گزینه Setting را در تلگرام بزنید. گزینه Data & storage را بزنید. در قسمت Automatic media download دو گزینه زیر را مشاهده می کنید: when using mobile Data  و when connected on Wifi در هر کدام از قسمت ها می توانید به تفکیک تعیین کنید که کدام یک از اطلاعات و داده ها به طور خودکار دانلود شوند. به این ترتیب می توانید تعیین کنید که برای مثال هنگامی که از طریق سیمکارت خود متصل هستید تصاویر و ویدئو دانلود نشوند یا … . همینطور در گزینه وای فای نیز تعیین می کنید هنگامی که از طریق وای فای به تلگرام خود وصل می شوید، گزینه هایی مانند موزیک، فایل، تصایر، ویدئو و فایل های گیف به طور خودکار دانلود نشوند. معمولا پیشنهاد می شود که تمام تیک ها را بردارید تا هیچ فایلی به صورت خودکار دانلود نشود. به این ترتیب شما به میزان زیادی در مصرف اینترنت خود صرفه جویی خواهید کرد و جلوی دانلود موارد ناخواسته که هیچگاه آنها را نمی بینید نیز خواهید گرفت. اطلاع از میزان مصرف داده

برای اینکه دریابید چه میزان داده در هنگام ورود به تلگرام مصرف می کنید نیاز است وارد تنظیمات و سپس Data & storage شوید.  گزینه های Mobile Data Usage و Wi-Fi Data Usage دو گزینه ای هستند که می توانید از طریق آنها میزان مصرف داده ها را مشاهده و کنترل کنید.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به دولت در مورد سهمیه‌بندی بنزین پیشنهادی ارائه کرد که بر اساس آن دولت باید از خردادماه سال آینده به سرپرست خانوارهای فاقد خودرو به ازای هر نفر، ماهانه ۱۵ لیتر سهمیه بنزین اعطا کند که این سهمیه از محل حذف سهمیه خانوارهای دارای سه خودرو و بیشتر تامین می‌شود.

ایلنا نوشت: فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشورهای دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالاها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902069

دیگر خبرها

  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!